fredag 28. september 2012

5 Tegn på Dating Desperation


Clutch magasinet Janelle Harris sier at tvangsmessig mann søkende ofre mye for skyld for å ha en varm kropp i sine senger eller en ny beau av sine sider. Her er hvordan hun antyder at du avgjøre om en frykt for å være singel er å få i veien.

Du er alltid å lage unnskyldninger for ham.

Jeg har kjent kvinner åpenbart blir banket ned av sine menn på en jevnlig basis og andre som har blitt mollywhopped av rants og raves om verdiløshet deres. Men de fortsatt finne en grunn til å forsvare sin manns ære - ikke bare fordi de er kondisjonert til å sette ham på en pidestall, men fordi de er så redd for ham, ville de heller tilgi atferd enn å konfrontere det åpenbare faktum at Han er ikke verdt det emosjonelle og mentale investering. Bare for å ha en mann.

Du har ikke vært singel lenger enn en uke i hele sitt voksne liv.

Noen eksperter sier det tar to år å sprette tilbake fullt fra et tidligere forhold, kanskje lenger avhengig av omstendighetene rundt situasjonen og den emosjonelle tilstanden til folk gjør hoppende tilbake ...

Du grunn, "Vel, det er bedre enn å være alene."

Han jukset, han lat men puster selv, og legger en ganske god stykke rør, slik at du velger å gjøre det arbeidet med ham i stedet for å kjøre risikoen for å bo gjennomvåt i singleness som resten av oss i at 42 prosent. Men kjæresten kake, tar jeg enkelt over settling helst. Jeg tror vi alle burde. Selv J. Lo og Halle.