mandag 7. november 2011

Slik holder du en kvinne


Her er noen råd på å holde en kvinne, høflighet av min venn Phil - den beste skjørtejeger du eller jeg noen gang vil vite!

Han sier du må alltid holde noe tilbake, og alltid la noe opp til fantasien henne å holde henne nysgjerrighet i live. De fleste av oss gutta er ganske mye den samme, men kvinner ikke vet det, og nysgjerrighet er en av dine beste våpen.

En annen ting han sa var at du må gjøre henne savne deg. Alle vet her om knapphet og være utilgjengelig, men for at mangel skal være effektiv må du være sikker på én ting - den gang hun ikke tilbringer med deg må være helt fantastisk, og uten tvil den beste tiden hun kunne ha med noen.

Nå Jeg sier ikke at du må ta henne med til nye steder og vise henne nye ting. Det hjelper, men det er ikke nødvendig. Jeg kan gå til kjøpesenteret med Phil og har de mest fantastiske tid noensinne. Du må være i stand til å skape en fantastisk, minnerik opplevelse med hvem som helst, hvor som helst, spesielt når det virkelig teller.

Dessuten kan hun aldri bli det første prioritet i livet ditt. Alltid satte andre til noe, enten det er din familie, karriere, venner, uansett. Men igjen en liten bit av håp i tankene at hun kunne bli # 1.

Pluss, sier han du må gjøre henne legge litt arbeid i å henge ut med deg for for henne å verdsette deg. Gjøre henne komme og hente deg, gjøre henne bruke litt penger på deg, gjøre henne ringe og gjøre dere favoriserer, osv. Når hun gjør ting for deg vil det rettferdiggjøre hennes egne følelser for deg og tillate dem å vokse.

Dette er gode råd uansett hvilket stadium av forholdet du er i.