torsdag 29. september 2011

Big Dating Myter - og overraskende sannheter


MYTE: Når du er prepping å gå ut på jakt, ta på et knapt det antrekk - menn liker kvinner som viser masse hud.

SANNHETEN: En ny studie publisert i tidsskriftet Behaviour funnet ut at, til hjul i guttene, er den ideelle mengden kjøtt du bør avsløre 40 prosent. En beskjære topp og mini krysser linjen fra forførende til skanky.

MYTE: Hvis du liker en fyr, gjør det første trekket på ham.

SANNHETEN: Smil til ham, men deretter vente for ham å komme til deg. En Northwestern University studie oppdaget at den personen som gjør det nærmer seg vanligvis ender opp med å falle hardere.

MYTE: Mens chatting ham opp på en date, fokus på felles interesser.

SANNHETEN: Diskutere ting dere har felles, vil gjøre at du føler tilkoblet. Men det er også nøkkelen til å snakke om interessante personlige erfaringer og hobbyer som er forskjellig fra hans. Ifølge eksperter, bli utsatt for nye og spennende ting øker den kjemiske dopamin i kroppen vår, og som igjen bygger interesse og lidenskap.

Myte: Spis en kalorifattig måltid som grønnsaker og salat når ut med en fyr for å vise at du er attraktiv og ta godt vare på deg selv.

SANNHETEN: Til tross for en fersk studie fra McMaster University i Canada som fant kvinner har en tendens til å gjøre nettopp det, de fleste gutter faktisk gå for kyllinger som vil spise en skikkelig måltid foran dem, sier Scott Kudia, forfatter av If This Is Love, Hvorfor Am jeg ulykkelig? Ikke at du bør ting ansiktet, men menn ønsker å være sammen med noen som vil være seg selv rundt ham. Nibbling på kanin mat lyder som falske og bevoktet.

MYTE: Det første som griper gutta "oppmerksomhet er øynene dine.

SANNHETEN: I en Cosmo og AskMen.com meningsmåling, 62 prosent av gutta legger merke til en varm kropp. Bare 27 prosent er lokket av forførende øyne. (Se myte # 1 for et tips om hvordan du kan vise frem kurvene i sexy måte.)

MYTE: Det er en god ide å "venn" en mann du dater, slik at du kan bli kjent med hverandre bedre og føler seg nærmere.

SANNHETEN: En studie publisert i CyberPsychology og atferd fant at det å være Facebook-venner med den personen du ser øker forhold sjalusi (ahem, som ved å klikke deg bilder av hverandre med respektive exes). Det fører også til en følelse av over fortrolighet som kan undergang et forhold, spesielt i tidlige stadier.

Myte: Ikke snakk om deg selv for mye på en date, eller vil du synes narsissistiske. I stedet spør han mange spørsmål.

SANNHETEN: Du bør absolutt vise oppriktig interesse for ham. Men det er like viktig å referere til deg selv under samtalen. Menn går for kvinner som bruker det ordet jeg ofte, ifølge en studie publisert i personlige relasjoner. Forskere anta det er fordi at begrepet indikerer selv-avsløring, som fremmer intimitet og nærhet. Det reflekterer også din uavhengighet - en enorm turn-on.