mandag 1. august 2011

Briter stoler ikke på deres kjærlighet partnere


LONDON: briter er en nasjon av spioner, rifling gjennom sine partneres tekstmeldinger, tappe telefonsamtaler og enda tailing kjære med webkameraer og satellitt-navigasjonssystemer, avslører en undersøkelse.

Den mest favoriserte måte å holde orden på en partner sjekker deres tekstmeldinger, med mer enn halvparten (53 prosent) av de spurte innrømmet å snike en titt. Tallet skyter opp til 77 prosent i 25-34 aldersgruppen.

Den nest mest populære måten å finne ut om en partner er en kjærlighet-cheat er å lese deres e-post â € "42 prosent fortalte den britiske Undercover Survey at de hadde gjennomført et slikt knep.

Den tredje er gammeldags en av rotet gjennom en partnerens lommer, (39 prosent), en teknikk populær blant kvinner.

Menn foretrekker å bryte en annen uuttalte regel â € "lese en partner dagbok.

Verken er det talte ord trygt fra avlytting.

Om lag en av tre (31 prosent) av de spurte i undersøkelsen, på oppdrag av Science Museum i London, for sin vitenskap for spionasje utstilling, sa de skjult lyttet inn på partnerens samtaler.

Et lite antall av 1129 personer avhørt, sa at de hadde enda hemmelighet innspilt partnerens telefon samtaler, bruk av diktafoner eller andre slike taping enheter.

Denne metoden var den mest populære med over 55 aldersgruppe, der man i 20 (5 prosent) setter hendene opp. Denne aldersgruppen også personer som bruker webkameraer og GSM-sporing enheter.

Nesten én av 10 (9 prosent) har tydd til å sjekke opp på sin partner ved å følge dem.

Harry Ferguson, tidligere M16 agent, sa: "Alle har muligheten til å være litt av en spion hvert nå og igjen, og du trenger ikke å ha James Bonds gadgets å gå inn i verden av spionasje."

The Science of Spionere utstillingen avsluttes i september.