onsdag 9. februar 2011

Er det trygt å date din kompis?


Fengende tekster, og når livet er plater ned på deg selv ikke en paraply kan bedre en nær venn. Men skal du bli for koselig med en kompis?

Et nytt online dating studie fra Storbritannia sine venner Gjenforente hjemmeside - som hjelper gamle skolekamerater komme i kontakt med hverandre - regner tilgjengelige kameratene kunne være stedet å starte jakten på kjærligheten.

Nettstedet spokesowman Rhoda Breakell sa: "Vi ønsket å finne ut om dating virkelig ødelegge et vakkert vennskap Og også finne folk som begynner ut på jakt etter kjærlighet og ende opp som hverandres bestevenner..

Og det viser seg at Harry og Sally syndrom virkelig eksisterer.

Litt over 35 prosent av kvinnene og 41 prosent av mennene som svarte på undersøkelsen sa at deres "aller beste venn" er medlem av det motsatte kjønn.

Dating kamerater er mest utbredt blant personer i alderen mellom 35 og 55, viser det tar begge parter en stund å kalle opp mot.

Over halvparten av kvinner og to tredjedeler av menn har vurdert å be kamerater ut på en date, men det har ført til blandede resultater for dem å ta skrittet fullt ut

En tredjedel er fortsatt dating, en tredel er tilbake til å være venner igjen, og den endelige tredje er ikke engang snakke noe mer!

"Beste venn dating faktisk gjør mye fornuftig, fordi tross alt, er dypt vennskap kjernen i ethvert langvarig romantisk forhold, avslutter Rhoda.

Men hvis du tenker på dating en kompis, pass opp den advarende historien om Britney Spears.

Den kortvarige forhold av pop er falt prinsessen og barndomsvenn fra Louisiana, Jason Allen Alexander, fungerte ikke så bra.

De to giftet seg i 2004 i Las Vegas, men annullerte nygifte bare to dager senere.