lørdag 19. februar 2011

Bruk denne taktikken for å opprette en aura av mystikk rundt deg


Når du er dating det er en god idé å gjøre mer å lytte enn å snakke. Selvfølgelig, shouldnâ du € ™ t stille så mange spørsmål at daten din føles som han / hun blir avhørt, men du vil beholde oppmerksomheten fokusert på dato. Få daten din til å snakke, vil fortelle deg om du vil fortsette dating, og det vil gjøre daten din føle seg spesiell og skaper inntrykk av at du er en hensynsfull og oppmerksom person.

Med fokus på å lytte til din date vil også flatere daten din som du vil de virke mer interessant rett og slett på grunn av den oppmerksomheten du gir dem. I tillegg til dette vil du også være å skape en aura av mystikk rundt deg selv som svært lite informasjon om deg vil få formidlet i løpet av samtalen. Senere når date tenker om dating erfaring med deg, vil de huske å snakke om seg selv, men husker veldig lite om deg. Så umiddelbart gå ut med deg på en annen dato vil stige til toppen av sinnet deres som de vil ønske å lære mer om deg. Ved hjelp av denne â € ~ lytter Táctica € ™ skal skape en aura av â € ~ mysteryâ € ™ rundt deg.

En annen fordel med å gjøre det å lytte i stedet for å snakke, er at du får til å bestemme om daten din er verdt å se igjen. Hvis du bestemmer deg for at du ville heller ikke gå ut igjen så din date vet svært lite om deg og canâ € ™ t spore deg ned eller bli stresset på noen måte som de vet svært lite om deg. For å forbedre din aura av mystikk gi vage svar og slå på spørsmålene tilbake til dato, slik at oppmerksomheten forblir fokusert på dem. Denne måten de fortsetter å snakke og du fortsette å lære mer om dem.

Husk, bare fordi du er ute på en date doesnâ € ™ t bety at du må avsløre tonnevis av personlig informasjon. Selvfølgelig gir nok vage svar å virke interessert og omgjengelig uten å virke kryptisk. Hvis du virker kryptisk deretter den personen du er dating vil tro du har noe å skjule, og vil trolig ikke ønske å gå ut med deg igjen. Dette er tap hele hensikten med dating hvis du holder skremmer dine datoer off. Bare gi litt informasjon om deg selv, etter hvert, og har god tid. Lage denne aura av mystikk vil holde â € ~ ballen i courtâ € ™ slik at du kan bestemme om denne personen er verdt dating igjen eller ikke. Mest av alt, nyt den aura av mystikk du opprette og ha det gøy med dating.