mandag 27. september 2010

Kjærlighet er et par virkelig gode jeans


For de fleste kvinner, er valget mellom sex og en ny garderobe enkel - de går for klærne.

Kvinner i gjennomsnitt sier de ville være villig til å gi opp sex i 15 måneder for et skap fullt av nye klær, med 2 prosent klar til å avstå fra sex i tre år i bytte for nye blindgjengere, ifølge en ny undersøkelse av rundt 1.000 kvinner i 10 amerikanske byer.

Seksti-en prosent av kvinnene som ble spurt sa det ville være verre å miste sin favoritt klesplagg enn å gi opp sex for en måned.

"Noen sier at klærne mannen, men de riktige klærne kan også erstatte ham," fashion designer, stylist og TV-personlighet Carson Kressley fra reality TV-show "Queer Eye for Straight Guy» sa i en uttalelse følger målingen.

Studien foreslo også at klær ofte slitasje bedre enn relasjoner.

Den gjennomsnittlige kvinnen mellom 18 og 54 år har hengt på hennes favoritt klesplagg for 12 og et halvt år, ett år lenger enn hun holdt på sitt lengste forholdet.

Nesten tre fjerdedeler av respondentene, eller 70 prosent, også sa de trodde på kjærlighet ved første blikk når det gjaldt å finne den perfekte artikkelen av klær, mens bare 54 prosent av kvinnene var like trygge på å oppdage den rette mannen.

Nesten halvparten av kvinnene, eller 48 prosent, deltar i undersøkelsen ved forbrukerprodukter giganten Unilever sa deres favoritt klesplagg var mer pålitelig enn sin mann i å gi dem selvtillit og gjøre dem føler seg sexy.

Copyright  © 2007 Reuters Limited.

Virginia gev?ek �zerinde Panty feti?ist