mandag 3. mai 2010

Nisje Dating Sites


Matt Muro var lei av online dating scene. Den Harvard University dataprogrammerer følte de fleste web-baserte dating sites werenâ € ™ t forbinder med hans interesser.

â € œI gjorde noen online dating meg selv, og jeg var på en rekke nettsteder meg selv, og jeg ville ha noe som føltes mer naturlig, â € Muro said.So Muro opprettet LifeKnot.com, en online datingside thatâ € ™ s en liten bit MySpace og litt Match.com. Hovedforskjellen: LifeKnot.com er et sted for folk med svært like interesser - fra parasailing til øl pong - hook up.Like andre dating sites, Cambridge-baserte LifeKnot lar brukere opprette profiler og møt andre med samme interesser. Men disse områdene ofte klump for mange aktiviteter sammen, sa Muro. â € œSome aktiviteter du donâ € ™ t normalt finner på et sosialt nettverk eller datingside, € Â sa han.

Men med Match.com og MySpace raking i penger, er mange små start-ups prøver å komme inn på handlingen, lanserer online dating-nettsteder dedikert til nisje kategorier. Og det tunge presse kan være å skape en glut av Internett-dating-tjenester.

I Boston-området alene, finnes det nettsteder som kan alt fra Red Sox fans til hard rock fans.

LifeKnot går opp mot slike steder som Rock NA € ™ Roll Dating - www.rnrdating.com - og MatchingSox.com, en webtjeneste som forbinder fyren Sox fans.

â € Øi tror ita € ™ s allerede over-mettet, sier â € Rich Savoie, grunnleggeren av Rock NA € ™ Roll dating, som lar brukerne registrere seg for å møte lokale rock show.

For nettsteder som LifeKnot, gjør det i et overfylt marked er tøff, og ord-av-munnen ikke lenger er enough.LifeKnot, som i dag tilbyr alle tjenestene gratis, allerede har 12 000 registrerte brukere. Likevel Muro nylig begynte å annonsere i MBTAâ € ™ s Red Line å samle mer interest.Breaking inn med et nytt konsept er enkelt på grunn av teknologien. Men de fleste nye dating tjenester vil trolig være i skyggen av de store spillerne, sa Tim Ferriss, lektor i high-tech entreprenørskap på Princeton University.â € œThere er nye dating-nettsteder som spesialiserer seg på alt fra konsert goers til rock klatrere, men jeg forventer at weâ € ™ ll se massive konsolideringen som de tre beste nettstedene er å legge til funksjoner som bevise populære i mindre start-ups, € Â sa han.

BostonHerald.Com